לןגן

צלי עוף ברוטב סמיך

מאת: אורית לוי, פורסם: 14/03/2019 | 09:47
צלי עוף ברוטב סמיך

תקציר המתכון: צ'יק צ'ק להכנה, ארוחה נפלאה לצד אורז מהביל

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להשרות את השוקיים בקערת מים רותחים כ- 10 דקות, לשטוף היטב ולהסיר את העור אם רוצים.

  2. בסיר רחב לטגן בשמן את הבצל הקצוץ עד הזהבה.

  3. להוסיף את הגזרים לסיר.

  4. להוסיף את השוקיים לסיר אחד ליד השני, לטגן כדקה ולפזר את התבלינים על העוף.

  5. להפוך את העוף לצדו השני ולטגן עוד כדקה.

  6. להוסיף כ- 2 כוסות מים עד לכיסוי שני שליש מהעוף.

  7. לתת רתיחה, להנמיך את האש ולבשל 20 דק'.

  8. להוסיף את התוספת (אפונה וגזר או חתיכות תפו''א) ולבשל עוד 20 דק' עם מכסה מכוסה חלקית.

  9. בתיאבון ♥