לןגן

קינוחיים אישיים מוס שוקולד במילוי טורט וקרם איגוזי לוז על ביסקוויטים חמאה וקקאו בציפוי גלסאז

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 14/03/2019 | 08:00
קינוחיים אישיים   מוס שוקולד במילוי טורט וקרם איגוזי לוז על ביסקוויטים חמאה וקקאו בציפוי גלסאז

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)אופן ההכנה הגלסאז.

  2. מערבבים את הג'לטין עם המים ושמים בצד ל10 דקות.

  3. 2)שמים בכלי גבוה את השוקולד וחלב מרוכז .

  4. 3)מביאים לרתיחה את מים סוכר וגלוקוזה על לקבלת טמפרטורה של 103 מעלות ושופכים את הנוזל נוזל רותח ואת הג'לטין מומס וטוחנים עם מיקסר מוט עד לקבלת מרקם חלק מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ללילה שלם .

  5. 4)אופן ההכנה מוס קוקוס .

  6. מערבבים את הג'לטין עם המים ושמים בצד ל10 דקות.

  7. 5)מביאים לרתיחה את החלב עם הסוכר .

  8. מוסיפים את הקרם קוקוס מערבבים .

  9. ממיסים את ג'לטין במיקרוגל ומוסיפים ושופכים לתערובת מוסיפים את הקוקוס ושוב מערבבים היטב .

  10. מעבירים לשקית זילוף ומזלפים בתבנית שמצורף באריזה .

  11. ומכניסים למקפיא להקפאה מלאה ללילה שלם .

  12. 6)אופן הכנת הטורט מקציפים עם מיקסר מוט את הבצים,דבש סוכר ושמנת מתוקה מוסיפים אבקת שקדים קקאו אבקת אבקת אפייה ומלח עד למרקם חלק ולסיום מוסיפים את החמאה המומסת ושוב מערבבים שופכים לתבנית מרובעת ואופים בתנור שחומם מראש ל 150 מעלות כ 9 דקות.

  13. 7)אופן הכנת קרם איגוזים.

  14. מערבבים את הג'לטין עם המים ושמים בצד ל10 דקות .

  15. 8) שופכים את השמנת המתוקה עם הסוכר בסיר קטן מביאים לרתיחה מוסיפים ממרח איגוזי לוז ומערבבים עד שאין גושים מחבים את גז ושופכים על איגוזי לוז ושוב מערבבים היטב.

  16. 9) שופכים על הטורט מיישרים ומכניסים למקפיא לשעתיים.

  17. 10)אופן ההכנת המוס.

  18. מערבבים את הג'לטין עם המים ושמים בצד ל10 דקות .

  19. 11)מביאים לרתיחה את החלב שופכים את השוקולד ומערבבים על לקבלת מרקם חלק ושמים בצד.

  20.  

  21. 12)מקציפים את השמנת המתוקה ומוסיפים אותה לשוקולד ומערבבים ממיסים את 7יג'לטין במיקרוגל ומוסיפים ושוב מערבבים.

  22. 13)מעבירים לשקית זילוף ומזלפים לתבנית סיליקון בצורת אקלרים בחצי הגובה מוציאים את הטורט מהמקפיא וקורצים צורות יותר קטן מהמוס .

  23. 14)מניחים אותם במרכז ולוחצים קלות ושופכים את החצי השני וחזרה במקפיא להקפאה מלאה ללילה שלם.

  24. 15) אופן ההכנה ביסקוויטים .

  25. מערבבים את החמאה עם אבקת סוכר עד לאיחוד מוסיפים אבקת שקדים קקאו וקמח ממשיכים לערבל עד לקבלת בצק חלק .

  26. 16) מרדדים את הבצק וקורצים צורות שמצורף באריזה שמים על נייר איפה מכסים בעוד נייר אפייה מניחים מגש מעל לאופים בתנור שחומם מראש ל160 מעלות כ 20 עד 25 דק.

  27. 17) ציפוי גלסאז.

  28. מחממים את ציפוי גלסאז במיקרוגל בפולסים קצרים של 30 שניות עד להמסה מלאה וממתינים עד לקבלת טפרטורת של 32 מעלות.

  29. .

  30. 18)מחלצים את הקינוחים שמים על רשת ושופכים את הציפוי גלסאז.

  31. מחכים לסיום טיפטוף ומניחים אותם על ביסקוויטים.

  32. 19) מחלצים את המוס קוקוס ומניחים על ומקשטים השמיים הם הגבול .

  33. בהצלחה לכולם