לןגן

פאי פקאן גבינה וריבת חלב

מאת: יפה כהן, פורסם: 13/03/2019 | 18:49
פאי פקאן גבינה וריבת חלב

תקציר המתכון: אין צורך להמליץ החומרים מדברים בעד עצמם ... עוגת בוטיק

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לרפד את תחתית התבנית עם

  2. הביסקוויטים שהכנו להדק טוב

  3. להקציף את כל המצרכים ולישפוך

  4. על הבסיס ולאפות 35 או 40 דקות

  5. ב 180 מעלות מוכן עם הזהבה קלה לקרר ולימרוח חצי קופסא של

  6. ריבת חלב לקשט עם פקאנים

  7. ובתאבון