לןגן

שבקיה בצק עם בירה

מאת: שרה יוסף, פורסם: 09/03/2019 | 18:26
שבקיה בצק עם בירה

תקציר המתכון: קרנצית וטעימה

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה שמן , בירה , מלח ואז להוסיף את הקמח וללוש לקבלת בצק רך ונעים

  2. לכסות עם ניילון נצמד ולתת לנוח חצי שעה

  3. לחלק את הבצק ל5 כדורים ולרדד דק

  4. לעשות צורה אפשר עם גלגלת או או קורצן שניתן לקנות בכל חנות כלי בית או בשווקים

  5. לחמם שמן ולטגן על אש בינונית

  6. את הדבש לבשל על הגז עד לקבלת דבש שלא יהיה קשה מדי

  7. את השבקיה לקרר ואז לתבול בדבש חם על גז דולק

  8. בהצלחה