לןגן

ארטישוק ממולא בבשר

מאת: Shira Shushan, פורסם: 07/07/2015 | 01:27
ארטישוק ממולא בבשר

תקציר המתכון: מתכון שכולם אוהבים, פשוט טעים בטירוף, חובה לנסות.

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 7, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

רכיבים למילוי

רכיבים לטיגון ראשוני

רכיבים לרוטב

אופן הכנה

  1. לשטוף את ראשי הארטישוק.

  2. להכין מהתערובת של הבשר קציצות. לקחת קערה, להכין אליה את הבשר הטחון, לקצוץ את הכוסברה, להוסיף, להוסיף את התבלינים, את הביצה, את הפירורי לחם וללוש היטב כמה דקות (על מנת להוציא את החלבון.

  3. לדחוס לתוך כל קציצת ארטישוק בשר. לצפות בביצה ואז בקמח ובמחבת בינונית בעומקה שחוממה מראש עם שמן לטגן משני הצדדים כאשר מתקבל צבע זהוב יפה.

  4. במקביל להכין מחבת עמוקה ובה להתחיל לטגן את הבצל ואת השום בשמן, להוסיף את המים ואת שאר התבלינים. כאשר מסיימים לטגן את הקציצות ארטישוק והמרק רתח, להכניס לתוכו קציצה קציצה להנמיך את האש ולכסות את הסיר.