לןגן

אורז אדום

מאת: עדנה , פורסם: 03/03/2019 | 19:54

תקציר המתכון: ליעלי

קטגוריה: אורז סוגת, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: לא כשר, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר שיש לו מכסה לחמם שמן.

  2. כשהשמן חם להוסיף אורז ולערבב שכל האורז יהיה מצופה בשמן.

  3. להוסיף מלח ולטגן 2 דקות.

  4. להוסיף את הרסק, קטשופ ומים רותחים, לערבב שהכל מתאחד.

  5. כשרותח להנמיך לאש קטנה, לכסות את הסיר ולבשל 20 דק.

  6. לכבות אש, להרים את המכסה ולתת ערבוב. לסגור חזרה את המכסה ולחכות עוד 5 דק'.

  7. בתיאבון