תקציר המתכון: ליעלי
קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: לא כשר, דרגת קושי: קל
פסטה:
להרתיח 10 כוסות מים עם חצי כפית מלח.
כשהמים רותחים להכניס את הפסטה ולבשל על אש בינונית- גדולה, כמה זמן שכתוב על החבילה ( בדכ בין 8 ל 10 דקות).
רוטב:
(להכין בינתיים בזמן שהפסטה מתבשלת או לפני זה).
בסיר על אש גדולה לשים כף שמן, כשחם להנמיך אש, להוסיף רסק, קטשופ וכל התבלינים ורבע כוס מים.
להרתיח 2-3 דקות שהכל מתאחד.
אם סמיך מדי תוסיפי עוד קצת מים, אם דליל מדי תני לזה להתבשל עוד קצת.
לסנן את הספגטי מהמים ולהוסיף את הספגטי לרוטב.