לןגן

ספגטי

מאת: עדנה , פורסם: 03/03/2019 | 19:37

תקציר המתכון: ליעלי

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: לא כשר, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לספגטי

לרוטב

אופן הכנה

  1. פסטה:

  2. להרתיח 10 כוסות מים עם חצי כפית מלח.

  3. כשהמים רותחים להכניס את הפסטה ולבשל על אש בינונית- גדולה, כמה זמן שכתוב על החבילה ( בדכ בין 8 ל 10 דקות).

  4. רוטב:

  5. (להכין בינתיים בזמן שהפסטה מתבשלת או לפני זה).

  6. בסיר על אש גדולה לשים כף שמן, כשחם להנמיך אש, להוסיף רסק, קטשופ וכל התבלינים ורבע כוס מים.

  7. להרתיח 2-3 דקות שהכל מתאחד.

  8. אם סמיך מדי תוסיפי עוד קצת מים, אם דליל מדי תני לזה להתבשל עוד קצת.

  9. לסנן את הספגטי מהמים ולהוסיף את הספגטי לרוטב.