לןגן

עוגיות ממועל במילוי תמרים ואיגוזי מלך

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 03/03/2019 | 18:03
עוגיות  ממועל במילוי תמרים ואיגוזי מלך

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)אופן ההכנה

  2. שמים בקערה את המחמאה מיץ תפוזים, שמן , סוכר ותמצית אבקת אפייה ותמצית וניל ומערבלים מוסיפים את הסולת,

  3. וקמח בהדרגה עד לקבלת בצק חלק ונעים למגע

  4. 2)מחלקים את הבצק לכדורים של 30 גרם כל אחד

  5. 3)מערבבים את התמרים עם השמן מי ורדים ,איגוזי מלך וממרח תמרים עד לאיחוד ועושים כדורים של 20 גרם כל אחד

  6. מניחים על כף היד כדור בצק ועם ידיד ועושים חור במרכז ובונים מין סוג של קערה מניחים במרכז כדור של מלית וסוגרים לכדור. מכינים כך את כל כמות הבצק. בעזרת צובטן מיוחד למעמולים צובטים מסביב לכדורים ומניחים בתבנית במרווחים של 2 ס”מ.

  7. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות על תכנית טורבו כ20 עד 25 העליון אמור להישאר בהיר מאוד.

  8. מפזרים אבקת סוכר ושומרים בצנצנת אטומה

  9. בהצלחה