לןגן

ספיחה (בצק עם בשר)

מאת: מורן , פורסם: 02/03/2019 | 17:10
ספיחה (בצק עם בשר)

תקציר המתכון: טעם הילדות , פשוט מושלם

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לבצק

לתערובת הבשר

אופן הכנה

  1. מעבדים את כל המצרכים ביחד ומתפיחים כ35 דקות

  2. מכינים תערובת של בשר טחון עם פיטרוזיליה , שום , מלח , פלפל , בהרט וממש מעט קינמון , מעט כמון ומעט כורכום.

  3. ניתן להוסיף לתערובות מה שרוצים או אוהבים (נענע , כוסברה , תבלינים שונים )

  4. מורחים מעל שמן זית ובצדדים ביצה ושומשום

  5. אופים עד שמזהיב .

  6. ב190 מעלות .

  7. בתאבון (-:

  8. מושלם עם טחינה מעל .