לןגן

אפונה קלה וטעימה

מאת: מורן , פורסם: 02/03/2019 | 16:49
אפונה קלה וטעימה

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים את הבצל

  2. מוסיפים את האפונה וממשיכים בטיגון

  3. שמים את הקינמון הסוכר המלח והפלפל ומערבבים .

  4. מוסיפים מים שיכסו את האפונה (במידת הצורך ניתן להוסיף עוד מים במהלך הבישול)

  5. שמים שמיר קצוץ

  6. נותנים להכל לרתוח , מורידים להבה ללהבה נמוכה ומכסים.

  7. כ25 דקות חצי שעה וזה מוכן .

  8. בתאבון (-: