קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
מבשלים את תפוא במים ( שלא יהיו רכים מידי)
מועכים לפירה
מוסיפים מעט מלח , פלפל , כורכום .
עוטפים ומכניסים למקרר
מטגנים את הבצל קצוץ , מוסיפים את העוף הטחון על אש נמוכה ותוך כדי מערבבים ומפרידים עם מזלג
מוסיפים את הירק השום והתבלינים ומערבבים טוב .
אין צורך לבשל מידי , רק עד שינוי צבע הבשר .
מורידים מהאש מעבירים לקערה ומערבבים ומפרידים טוב עם מזלג (מצרפת תמונה )
מוסיפים ביצה אחד ומערבבים טוב.
מכניסים לקירור לשעה .
לאחר שהפירה והעוף התקררו יוצרים קציצות .
לוקחים מעט מהפירה משטחים על היד ובאמצע שמים את העוף ,
מגלגלים לקציצות , מקמחים מכניסים לביצה ושוב מקמחים .
מטגנים בשמן חצי עמוק עד השמחה יפה משני הצדדים .
בתאבון (-: