לןגן

קציצות בסטיל

מאת: מורן , פורסם: 02/03/2019 | 14:56
קציצות בסטיל

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מבשלים את תפוא במים ( שלא יהיו רכים מידי)

  2. מועכים לפירה

  3. מוסיפים מעט מלח , פלפל , כורכום .

  4. עוטפים ומכניסים למקרר

  5. מטגנים את הבצל קצוץ , מוסיפים את העוף הטחון על אש נמוכה ותוך כדי מערבבים ומפרידים עם מזלג

  6. מוסיפים את הירק השום והתבלינים ומערבבים טוב .

  7. אין צורך לבשל מידי , רק עד שינוי צבע הבשר .

  8. מורידים מהאש מעבירים לקערה ומערבבים ומפרידים טוב עם מזלג (מצרפת תמונה )

  9. מוסיפים ביצה אחד ומערבבים טוב.

  10. מכניסים לקירור לשעה .

  11. לאחר שהפירה והעוף התקררו יוצרים קציצות .

  12. לוקחים מעט מהפירה משטחים על היד ובאמצע שמים את העוף ,

  13. מגלגלים לקציצות , מקמחים מכניסים לביצה ושוב מקמחים .

  14. מטגנים בשמן חצי עמוק עד השמחה יפה משני הצדדים .

  15. בתאבון (-: