קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
מטגנים חצילים להשחמה חלקית ונותנים להם להתקרר.
מערבבים את הבשר הבצל השום התבלינים והירק לעיסה אחידה ומכניסים למקרר.
לרוטב מטגנים את הבצל
מוסיפים את הגמבה
לאחר מכן מוסיפים את הרסק
התבלינים וכחצי כוס מים.
את החצילים ממלאים בבשר ויוצרים גלילות
שמים את הגלילות ברוטב
מעל שמים מעט סילאן
מיץ מחצי לימון וכוסברה
מכסים ומבשלים על אש נמוכה כחצי שעה עד שהבשר מוכן
כל כמה דקות מוזגים רוטב מעל הגלילות .
בתאבון (-: