תקציר המתכון: מתכון מעולה , אפשר גם להשתמש באורז שנשאר ואין מה לעשות איתו .
קטגוריה: אורז, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
מבשלים את האורז לפי הוראות היצרן , עם מעט מלח.
במחבת או בווק מקפיצים את הירקות על אש בינונית- גבוהה.
קודם את הבצל .
לאחר מכן מוסיפים את הגזר .
לאחר הגזר מוסיפים את הגמבה .
ואז את כל שאר הירקות.
לאחר כ5 דקות מוסיפים את הצילי , הסויה והמייפל ונותנים לירקות לספוג את הרוטב .
מוסיפים את האורז
מערבבים ומוסיפים כפית חמאת בוטנים ומעט שומשום .
בתאבון (-: