לןגן

אורז מוקפץ

מאת: מורן , פורסם: 02/03/2019 | 13:46

תקציר המתכון: מתכון מעולה , אפשר גם להשתמש באורז שנשאר ואין מה לעשות איתו .

קטגוריה: אורז, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מבשלים את האורז לפי הוראות היצרן , עם מעט מלח.

  2. במחבת או בווק מקפיצים את הירקות על אש בינונית- גבוהה.

  3. קודם את הבצל .

  4. לאחר מכן מוסיפים את הגזר .

  5. לאחר הגזר מוסיפים את הגמבה .

  6. ואז את כל שאר הירקות.

  7. לאחר כ5 דקות מוסיפים את הצילי , הסויה והמייפל ונותנים לירקות לספוג את הרוטב .

  8. מוסיפים את האורז

  9. מערבבים ומוסיפים כפית חמאת בוטנים ומעט שומשום .

  10. בתאבון (-: