לןגן

בורקס בשר עם פטריות טריות

מאת: מורן , פורסם: 02/03/2019 | 13:24
בורקס בשר עם פטריות טריות

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים רצועות של בצל על אש בינונית עד להשחמה.

  2. מוסיפים כף סילאן .

  3. לאחר קרמול של הבצל מוסיפים את הבשר ומערבבים על אש נמוכה.

  4. כשהבשר שינה את צבעו מוסיפים את הפטריות , הירק והתבלינים ומערבבים .

  5. מכבים את האש ונותנים לתערובת להתקרר.

  6. פותחים את בצק העלים וחותכים למלבנים רחבים , שמים באמצע מהתערובת וסוגרים .

  7. מברישים בביצה ומעל שומשום.

  8. ואופים ב190 מעלות עד השחמה .