לןגן

מטבוחה

מאת: Yana Aminov, פורסם: 02/03/2019 | 12:04
מטבוחה

תקציר המתכון: נדירה!!!

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את העגבניות לקלוף בעזרת קולפן עם שיניים

  2. לחתוך את העגבניות לקוביות קטנות ולהעביר למסננת עם קערה מתחת על מנת לסנן את הנוזלים את העגבניות

  3. **טיפ: עדיף להשתמש בקוצץ ירקות ידני גם לעגבניות, לפלפלים ולשום

  4. לקצוץ גם את הפלפלים והשום

  5. בסיר רחב לחמם 3/4 כוס שמן ולטגן את כל הפלפלים מספר דקות תוך כדי ערבוב

  6. להוסיף את השום ולהמשיך לטגן עוד כ2 דקות

  7. להוסיף את הפפריקה המתוקה ולטגן עוק מספר דקות

  8. להוסיף את העגבניות והסוכר ולערבב היטב

  9. להשאיר על אש נמוכה ללא מכסה כשעה וחצי ומידי פעם לערבב

  10. לאחר כשעה וחצי להוסיף את המלח, לערבב היטב, לסגור מכסה ולהשאיר לעוד שעה וחצי - שעתיים