לןגן

מפרום עם שינויים שלי

מאת: יפה כהן, פורסם: 01/03/2019 | 19:59
מפרום עם שינויים שלי

תקציר המתכון: תיבלון שלי טעם שונה מומלץ

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מלוי

  2. לשים בקערה בשר טחון

  3. פטרוזיליה קוסברה

  4. בצל ראס אל חנות ( תבלין מרוקאי)

  5. מלח כף שמן כף מלאה של פרורי לחם וביצה אחת רבע כפית קינמון

  6. תפוחי אדמה

  7. ליפרוס לפרוסות לחצות ולא עד הסוף כמו סנדיוץ להשרות במים ומלח כדי

  8. לישמור על גמישות והקלה על המילוי

  9. למלות את כל פרוסות התפוח אדמה

  10. בבשר ליטבול בקמח ולאחר בביצה

  11. ולטגן

  12. להכין רוטב

  13. שש עגבניות גרוסות ובצל גדול גרוס

  14. שתי כפות רסק שתי כפות שמן

  15. ( המפרום מטוגן אין סיבה לשים הרבה שמן ברוטב)

  16. פפריקה כף מלח פילפל שחור

  17. להכניס את כל התפוח אדמה הממולא

  18. לבשל על אש נמוכה ובתאבון!!