לןגן

בשר שפונדרה

מאת: שונית טויטו, פורסם: 01/03/2019 | 18:53

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים שמן

  2. צורבים את הבשר לסגירה מכל צדדיו

  3. מוסיפים את החומוס ואת השעועית

  4. העגבניות

  5. מפזרים מעל את תפוחי האדמה והגזר

  6. מתבלים

  7. מוסיפים מים ומכסים

  8. מביאים לרתיחה

  9. מנמיכים את האש

  10. 4 שעות בערך

  11. להוסיף מים עד שהבשר נהיה רך

  12. אחרי שהבשר רך

  13. מגביהים את הלהבה

  14. מכסה פתוח מעט ומאדים את הנוזלים לפי רצון