לןגן

עוגיות ריבה

מאת: שונית טויטו, פורסם: 01/03/2019 | 18:36

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבבים היטב את החמאה עם הסוכר.

  2. 2. מוסיפים את הקמח וממשיכים לערבב היטב.

  3. 3. מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים רק לאיחוד החומרים! אם הבצק מעט דביקי - מוסיפים עוד 1-2 כפות קמח.

  4. 4. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה.

  5. 5. קורצים עיגולים (חצי עם חור באמצע וחצי בלי) ואופים בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 7 דקות עד שמזהיב.

  6. 6. מקררים לגמרי (מחוץ לתנור) וממלאים כל עוגייה בחצי כפית ריבה.

  7. 7. בתיאבון