לןגן

אוזני פיל

מאת: שונית טויטו, פורסם: 01/03/2019 | 18:34

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להפשיר את בצק העלים המרודד למשך לילה במקרר.

  2. 2. לפתוח את בצק העלים, לחלק לשני חלקים ולרדד עוד קצת (אף על פי כן שמרודד כבר - אחרת ייצא עבה מדי).

  3. 3. לפזר על הבצק מחצית מהסוכר הלבן, הסוכר החום והקינמון, להדק עם הידיים, להפוך לצד השני ושוב לבצע את אותה הפעולה.

  4. 4. לגלגל משני הצדדים (כדי ליצור אוזניים) ולהעביר לנייר אפייה.

  5. 5. להדק מעט ולהכניס להקפאה של כשעה (יהיה קל יותר לחתוך).

  6. 6. לאחר ההקפאה לחתוך עם סכין חדה לעוגיות (כל עוגיה כ- 1 ס"מ).

  7. 7. להניח על תבנית עם נייר אפייה ולאפות בתנור שחומם מראש ל- 180-190 מעלות למשך כחצי שעה עד להשחמה.

  8. 8. בתיאבון