לןגן

עוגת שוקולד קרין

מאת: שונית טויטו, פורסם: 01/03/2019 | 18:31

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קשה

מרכיבים

לציפוי

לקישוט

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.

  2. בקערה מערבבים קמח, סוכר, קקאו, שוקולית, אבקת אפייה ואבקת סודה לשתייה.

  3. בקנקן טורפים ביצים עם שמן ומוסיפים את התערובת לקערת היבשים.

  4. מוזגים מים לקערה, מוסיפים סוכר וניל ותמצית וניל וטורפים היטב עד לתערובת חלקה.

  5. מוזגים ל-3 תבניות משומנות בתרסיס שמן ואופים כ-45 דקות בחום של 160 מעלות עד שהעוגות ספוגיות למגע וקיסם יוצא עם פירורים לחים.

  6. ציפוי:

  7. מערבבים מספר כפות ממרח שוקולד עם מים רותחים עד למרקם של רוטב סמיך.

  8. מוזגים על העוגות ומניחים לו להיספג בחלקו.

  9. מפזרים מעל את הקישוטים: חלב מסולסלת, קוקוס קלוי, אגוזים מסוכרים ופיסטוקים קלויים.