לןגן

עוגת תפוזים

מאת: שונית טויטו, פורסם: 01/03/2019 | 17:39

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה גדולה טורפים ביצים יחד עם שמן, סוכר, וניל ומיץ תפוזים לבלילה אחידה.

  2. כעת מוסיפים את הקמח וטורפים רק עד שהקמח נטמע ולא יותר.

  3. משמנים תבנית אינגליש קייק ויוצקים את בלילת העוגה.

  4. אופים את העוגה בתנור חם על 180 מעלות במשך 35 דקות.

  5. מוציאים מהתנור ומצננים לטמפרטורת החדר.

  6. פורסים, בוזקים אבקת סוכר