לןגן

אוזני המן

מאת: שונית טויטו, פורסם: 01/03/2019 | 17:26

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

אופן הכנה

  1. בקערת המיקסר עם וו גיטרה מערבלים חמאה ומוסיפים חלמון. ממשיכים בעיבוד ומוסיפים את אבקת הסוכר עד לאיחוד.

  2. מוסיפים קמח בהדרגה ואז את הסוכריות עד לאיחוד.

  3. זהירות לא לערבל יותר מידי - זה פוגע בפריכות הבצק.

  4. מאחדים את הבצק עם הידיים. עוטפים עם ניילון נצמד ומעבירים למקרר ל20 דקות.

  5. לאחר הקירור מרדדים את הבצק ל1 ס״מ. קורצים עיגולים (אני קרצתי בקוטר 3 ס״מ למיני אוזני המן, אפשר להשתמש בחותכנים בכל מיני גדלים ואפילו עם כוס)

  6. ממלאים בממרח (אפשר גם עם כפית, אני השתמשתי בשקית זילוף- זה הרבה יותר נוח! אפשר גם עם שקית אוכל)

  7. מזלפים על העיגולים ויוצרים משולשים.

  8. אופים בתנור שחומם מראש ל170 מעלות בערך רבע שעה עד שהעוגיות מעט מזהיבות.