קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
לערבב יחד את כל מרכיבי הבצק לבצק אחיד,לחלק ל- 4 כדורים,לעטוף בנילון נצמד ולשים במקרר לפחות לשעתים. אני מכינה את הבצק יום קודם וזה יוצא נפלא.
לרדד עיגול של בצק למלבן ברוחב 15 ס"מ ובאורך 25 ס"מ.
למרוח 1/4 מגביע ממרח התמרים על גבי העלה ולפזר מעל 1/4 מכמות אגוזי המלך הקצוצים.
לגלגל לגלילה מהדוקת ולהניח בתבניר אפיה גדולה. כך להמשיך עם שלושת כדורי הבצק הנותרים.
להעביר את הגלילות למשך 20 דק' למקפיא ולחמם תנור ל-180 מעלות.
להוציא את הגלילות מן המקפיא לאחר 20 דק', עם סכין חד לסמן חתכים בגלילה (חצי גובה הגלילה ולא עמוק מידי את החתכים) במרווחים של 3 ס"מ .לאפות כ- 25 דק' עד שיקבלו צבע זהוב יפה.
לאחר שהוצאנו מהתנור את הגלילות ,לחתוך אותן לפרוסות בעזרת סכין חד ולא משונן.
לאחסן את הגלילות ,אלחר שהתקררו היטב,בקופסא אטומה