לןגן

גוז'גיז'ה במילוי פילה עוף פטריות ובצל

מאת: קרן חביב, פורסם: 01/03/2019 | 12:13
גוז'גיז'ה במילוי פילה עוף פטריות ובצל

תקציר המתכון: מאפה בוכרי בסגנון מודרני

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

מצרכים לבצק

מצרכים למילוי

אופן הכנה

  1. לשים בוו לישה את כל מרכיבי הבצק (לקראת סוף הלישה את המלח) עד לקבלת בצק גמיש. מתפיחים במשך שעתיים עד שמכפיל את הכמות .

  2. בזמן ההתפחה מכינים את המילוי- מטגנים את הבצל הקצוץ בלהבה בינונית (לא גבוהה שלא יזהיב) מוסיפים את הפטריות ולאחר מכן את הפילטים לטיגון קל (עד שהפילטים משנים את צבעם ללבן) מוסיפים את התבלינים מערבבים היטב ומניחים להתקרר.

  3. בסיום התפחת הבצק מרדדים וקורצים עיגולים, מניחים באמצע את המילוי וסוגרים בקצוות - הופכים שהצד החלק יהיה כלפי מעלה. מברישים בביצה ומפזרים שומשום וקצח. מכניסים לתנור שחומם 180 מע' עד להזהבה קלה.