לןגן

קינואה מגדרה

מאת: Tali Davidov, פורסם: 28/02/2019 | 18:55
קינואה מגדרה

תקציר המתכון: מתכון ללא גלוטן ללא סוכר מתאים גם לדיאטה

קטגוריה: ללא גלוטן, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

תבלינים

הוראות הכנה

אופן הכנה

  1. 3 כוסות קינואה

  2. 1 כוס עדשים ירוקות

  3. 1בצל גדול

  4. 2שיניי שום

  5. 3 כוסות מים

  6. חצי כף שמן זית ( לטיגון הבצל)

  7. תבלינים :

  8. כף מלח

  9. כף כמון

  10. כפית כורכום

  11. הוראות הכנה:

  12. לטגן את הבצל עם חצי כף שמן זית 10 דקות ולהוציא תבצל שהתקרמל מהסיר בצד עד ההגשה...

  13. באותו הסיר להכניס קינואה ועדשים שטוף היטב במסננת להוסיף תבלינים מים ולבשל על אש נמוכה 35 דקות.

  14. להגיש בצלחת ולהוסיף תבצל מקורמל מלמעלה

  15. ) ניתן להוסיף כף כף טחינה בצד

  16. ובתאבון 💃🙌💖