לןגן

קציצות בשר עם כרובית תפוחי אדמה וגרגירי חומוס

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 28/02/2019 | 09:37
קציצות בשר עם כרובית תפוחי אדמה וגרגירי חומוס

תקציר המתכון: קציצות בשר עם כרובית תפוחי אדמה וגרגירי חומוס. והטעם נפלא

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את הקציצות להנית בצד.

  2. בסיר רחב להזהיב את הבצל.

  3. להוסיף את שיני השום וכף פפריקה לערבב טוב..

  4. להוסיף עגבניות ורסק לכסות במים לבשל רבע שעה..

  5. להוסיף את הכרוביתאחרי שסיננו ושטפנותפוחי האדמה גרגרי חומוס ותבלנים...

  6. את הקציצות להניח מעל..

  7. לתת רתיחה לבשל 40 דקות עד לריכוך..