קציצות בשר עם כרובית תפוחי אדמה וגרגירי חומוס
מאת: נאוה מלכה, פורסם: 28/02/2019 | 09:37
תקציר המתכון:
קציצות בשר עם כרובית תפוחי אדמה וגרגירי חומוס.
והטעם נפלא
קטגוריה: תבשילים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
לקציצות..
-
חצי קילו בשר טחון.
-
בצל מגורד.
-
תפוח אדמה מגורד.
-
עלי כוסברה או פטרוזיליה קצוצים.
-
חצי כוס פירורי לחם.
-
מלח.
-
פלפל שחור.
-
אבקת מרק עוף.
-
בהרט.
-
2 כפות מים
-
ביצה..
-
לערבב הכל ביחד..
-
לרוטב.
-
בצל קצוץ.
-
3 שיני שום קצוצים.
-
כרובית מםורקת לפרחים להשרות במים ומלח ומעט חומץ.
-
תפוחי אדמה חתוכים לקוביות.
-
גרגירי חומוס סנפרוסט או קופסת שימורים.
-
פפריקה מתוקה.
-
מלח.
-
פלפל שחור.
-
אבקת מרק עוף.
-
4 עגבניות מגורדות.
-
רסק עגבניות קטן..
אופן הכנה
-
לטגן את הקציצות להנית בצד.
-
בסיר רחב להזהיב את הבצל.
-
להוסיף את שיני השום וכף פפריקה לערבב טוב..
-
להוסיף עגבניות ורסק לכסות במים לבשל רבע שעה..
-
להוסיף את הכרוביתאחרי שסיננו ושטפנותפוחי האדמה גרגרי חומוס ותבלנים...
-
את הקציצות להניח מעל..
-
לתת רתיחה לבשל 40 דקות עד לריכוך..