לןגן

אורז אדום פיקנטי

מאת: Yana Aminov, פורסם: 26/02/2019 | 17:01
אורז אדום פיקנטי

תקציר המתכון: מושלם!

קטגוריה: אורז, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר רחב לטגן בסיר את הבצל עד לשקיפות

  2. להוסיף את העגבניות ולהמשיך לטגן עוד כ2 דקות תוך כדי ערבוב

  3. להוסיף את הפפריקה המתוקה ולטגן עוד דקה

  4. להוסיף את האורז ולערבב היטב

  5. להוסיף את המים הרותחים, שאר התבלינים ורסק עגבניות

  6. להביא לרתיחה ולהעביר את הסיר לגז נמוך ל20-25 דקות

  7. לכבות את הגז ולאחר כ5 דקות לפתוח את המכסה ולערבב עם מזלג