תקציר המתכון: מבצק ספידי, מטריפה ונטרפת בשניות...
קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
לחמם תנור ל- 200 מעלות.
ללוש את מרכיבי הבצק במשך דקה שתיים עד שמתקבל גוש בצק גמיש.
על משטח מקומח לרדד את הבצק לגודל התבנית הרצוי.
לערבב בקערה את מרכיבי הקוטב היטב ולפזר על הבצק.
לפזר את הגבינה ולהניח עליה את התוספות הרצויות.
להכניס לתנור ל- 10 דק', להוריד את החום ל- 180 מעלות ולאפות עוד 10 דק' או עד שהגבינה מזהיבה.
בתיאבון ♥