לןגן

כרעיים קריספיים בתנור

מאת: Yana Aminov, פורסם: 25/02/2019 | 08:55
כרעיים קריספיים בתנור

תקציר המתכון: קריספי מבחוץ, רך ועסיסי בפנים עם רוטב טעים

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לסדר את הכרעיים בתבנית אלומיניום או על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה

  2. לערבב את כל מרכיבי הרוטב בקערה: שמן זית, רוטב סויה, דבש, תבלינים, מיץ לימון

  3. לשפוך את הרוטב על חלקי העוף ולעסות היטב עם הידיים

  4. להוסיף את פלחי הלימון

  5. לחמם מראש תנור ל200 מעלות

  6. לפזר חצי מכמות פירורי הלחם על חלקי העוף

  7. להכניס לתנור לחצי שעה

  8. לאחר חצי שעה להוציא, להפוך את חלקי העוף, לשפוך עליהם קצת מהרוטב שבתבנית ולפזר את החלק השני של פירורי הלחם ולהכניס לחצי שעה נוספת