לןגן

באבא גנוש

מאת: איציק שלמה, פורסם: 24/02/2019 | 16:39
באבא גנוש

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1. צולים את החצילים עם הקליפה על גבי אש גלויה, על הכיריים או בגריל.

  2. 2. מקלפים ומניחים במסננת על מנת שיגירו מעט מהנוזלים. לאחר שהחצילים התקררו והגירו את נוזליהם, קוצצים אותם גס ומעבירים לקערה.

  3. 3. מוסיפים לקערה את כל מרכיבי הסלט ומתבלים במלח לפי הטעם.