לןגן

גולש צ'וריסוס

מאת: בקי , פורסם: 23/02/2019 | 13:24

תקציר המתכון: מומלץ לאכול עם כרוב חמוץ.

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1.מטגנים את נקניקיות הצוריסוס, מוציאים וחותכים לעיגולים.

  2. 2.בסיר מטגנים את הבצל עד שהוא מעט זהוב.

  3. 3. מוסיפים את הפפריקה ומערבבים.

  4. 4. מוסיפים את הגזר, הפלפל,השום ותפוחי האדמה ומערבבים.

  5. 5. מוסיפים את מים רותחים עם אבקת מרק הבצל, מלח ופלפל שחור ומבשלים כ 10 דקות.

  6. 6. אחרי 10 דקות מוסיפים את הנקנקיות ומבשלים עוד 20 דקות.

  7. 7. טועמים ומתקנים את התיבול אם צריך. אם התבשיל נוזלי מידי ורוצים רוטב סמיך יותר לוקחים חצי כוס מים ןכפית קמח מערבבים היטב,מוסיפים ומבשלים עוד 5 דקות.