לןגן

פאי רועים

מאת: מרי שרעבי, פורסם: 22/02/2019 | 21:50
פאי רועים

תקציר המתכון: מעולה

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים

אופן הכנה

  1. הוראות הכנה:

  2. לטגן במחבת עם שמן את הבצל עד להזהבה.

  3. להוסיף את הבשר והתבלינים ואת הכוסברה הקצוצה ולמעוך את הבשר למצב פירורים ולהמשיך לטגן ולערבב עד שהבשר מקבל צבע אפור.

  4. להשטיח את הבשר בצורה אחידה בתבנית פיירקס מלבנית.

  5. את התפוחי האדמה המבושלים לשים בקערה עם מעט שמן פלפל שחור ומלח ולמעוך לפירה.

  6. להוסיף את הפירה לתבנית מעל הבשר ולהשטיח בצורה ישרה ובאותו גובה.

  7. בעזרת המזלג לחורר את הפירה .

  8. להכניס לתנור במצב אפיה על חום 180 מעלות ולאפות במשך חצי שעה.

  9. באהבה מרי שרעבי