לןגן

לשון בקר

מאת: עינת דגא, פורסם: 21/02/2019 | 17:27

תקציר המתכון: טעים

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להוציא את הלשון ולקלף את הקליפה (מתקלף בקלות)

  2. לפרוס את הלשון לפרוסות

  3. לטגן בסיר לחץ בצל גדול לאחר הזהבה להוסיף חצי ראש שום פרוס לפרוסות

  4. כף גדושה פלפל אדום בשמן

  5. כפית כורכום

  6. פלפל שחור או פלפל שטה גרוס

  7. ומעט מלח