לןגן

מרק עוף

מאת: עדנה , פורסם: 20/02/2019 | 22:28

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1. לשים את העוף בסיר ולמלא במים עד לכיסוי העוף ולהרתיח.

  2. 2. בינתים לקלף את כל הירקות ולחתוך - את הבצל והראש של הסלרי לרבעים, את הקישוא והגזר אם את רוצה לאכול לעיגולים ואם לא לחצאים, את החצי פלפל לחתוך לשניים.

  3. 3. לשפוך את המים הרותחים של העוף.

  4. 4. להוסיף לסיר עם העוף את כל הירקות החתוכים.

  5. 5. למלא במים (בערך 8 כוסות). ולהביא לרתיחה.

  6. 6. כשרותח לשים מלח, פלפל ואבקת מרק עוף. ועלי סלרי מלמעלה.

  7. 7. להנמיך אש, לכסות ולבשל שעה.