לןגן

קינואה עם ירקות

מאת: סיון נדולק, פורסם: 20/02/2019 | 20:18
קינואה עם ירקות

תקציר המתכון: מתכון קליל מאד :)

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את הירקות קצצתי לקוביות די קטנות ,אפשר איזה ירקות שאתם רוצים ואוהבים ...

  2. אני השתמשתי בגמבה אדומה , שועועית ירוקה , בצל , קישוא, גזר , אפשר להוסיף גם פיטריות טריות , תירס מהקופסא , מקפיצים הכל עם שמן זית עד לריכוך הירקות ... כל אחת והמידת עשייה שהיא אוהבת ... לגבי הירקות ,

  3. תיבול , מלח , פילפל שחור, מעט אבקת מרק בצל , קמצוץ של כמון ,מעט אבקת מרק עוף , לגבי תיבול עשיתי לפי העין , מה שחסר לכם בטעם תוסיפי 🙂

  4. את הקינואה נבשל בנפרד כמו פסטה במים רותחים מעט שמן וכפית מלח מבשלים בערך רבע שעה על אש גבוה עד לריכוך הקינואה . מסננים מהמים ,

  5. לבסוף מערבבים את הקינואה יחד עם הירקות , וקוצצים פיטרוזיליה טריה מעל בנדיבות על אש הכי קטנה מערבבים הכל בהצלחה בננות ❤️💞💋 בהצלחה ותעלו פה מי הכינה ואיך יצא 🙂