לןגן

קציצות עדשים עם בורגול

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 20/02/2019 | 19:20
קציצות עדשים עם בורגול

קטגוריה: צמחוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מבשלים את העדשים במים עם פלפל שחור ומלח עד לריכוך בערך 20 דקות.

  2. במחבת מטגנים את הבצל עם שמן זית מוסיפים את הפטריות הקצוצות וממשיכים לטגן מוסיפים את הצנוברים ואת הפיסטוק הקצוץ מטגנים עוד כמה דקות מתבלים במלח ופלפל שחור.

  3. מסננים את העדשים ושמים בתוך קערה, מסננים את הבורגול ומוסיפים לקערה, מוסיפים את הבצל המטוגן עם הפטריות הצנוברים והפיסטוק מתבלים בתבלין הקציצות, פפריקה מתוקה ומלח מערבבים טועמים ומשפרים טעם.

  4. מרפדים תבנית אפיה בנייר אפיה מרטיבים את הידיים מכינים קציצות ואופים בתנור בחום של 180 -200 מעלות למשך 15-20 דקות.