לןגן

קציצות כרובית

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 20/02/2019 | 18:52
קציצות כרובית

קטגוריה: צמחוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מבשלים את הכרובית במים ומלח עד לריכוך מסננים את הכרובית.

  2. במעבד מזון שמים את הכרובית, הגזר, הבצל, השום והכרוב וטוחנים לעיסה אחידה.

  3. שמים את העיסה בקערה מוסיפים קואקר, גבינה צהובה, מלח ופלפל שחור ומערבבים.

  4. מרפדים תבנית אפיה בנייר מכינים קציצות ואופים בחום של 200 מעלות למשך חצי שעה או עד לקבלת צבע זהוב.