לןגן

פשטידת פטריות ותפוחי אדמה

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 20/02/2019 | 18:42
פשטידת פטריות ותפוחי אדמה

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות. ממיסים חמאה ושמן במחבת גדולה על להבה בינונית. מטגנים בצל ופטריות עד לריכוך. מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ומערבבים.

  2. בקערה שמים את הביצים הטרופות מוסיפים את השמנת המתוקה, הקוטג' והגבינה הבולגרית מתבלים במלח ופלפל שחור. מוסיפים את תפוחי האדמה ואת תערובת הפטריות. יוצקים לתבנית משומנת. מפזרים מעל גבינה צהובה מגורדת ואופים בערך חצי שעה או עד שמזהיב. הופכים למגש ומגישים חם.