מאפה פסטה וגבינות משגע
מאת: אורית לוי, פורסם: 20/02/2019 | 15:11
תקציר המתכון:
קל ופשוט להכנה, טעים וריח מטריף
קטגוריה: פסטה,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
1 חב' פסטה חלולה (צדפים, קונכיות, פנה) 500 גר'
-
שמן זית לזילוף על הפסטה אחרי הבישול
-
200 גר' גבינה צהובה מגוררת
-
1 גביע גבינה לבנה 250 גר'
-
1 גביע קוטג' 250 גר'
-
200 גר' גבינה בולגרית או פטה מפוררת
-
3 ביצים טרופות
-
מעט תבלין בזיליקום מיובש או אורגנו
-
1 מיכל שמנת מתוקה (אפשר גם שמנת לבישול) 250 מ''ל
-
מעט מלח, מעט פלפל וכפית תבלין אגוז מוסקט טחון
-
פירורי לחם לכיסוי המאפה
אופן הכנה
-
מחממים תנור ל- 180 מעלות
-
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים, שוטפים ומזלפים מעט שמן זית.
-
מערבבים בקערה ביצים, גבינות, שמנת, תבלינים. מוסיפים את הפסטה ומערבבים.
-
יוצקים את התערובת לתבנית משומנת ומפזרים למעלה פירורי לחם.
-
אופים כ- 40 דק' או עד שמזהיב מעט.
-
טורפים!