לןגן

33

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 20/02/2019 | 14:51
33

תקציר המתכון: עוגת גבינה ושוקולד פרה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. עוגת גבינה שוקולד פרה 🍰🍫סיון מלול🍫🍰

  2. העוגה לא ניראת גבוהה בתמונה אבל היא יוצאת גבוהה🍫🍰🍫🍰🍫🍰🍫🍰🍫

  3. להפריד 8 ביצים את החלונים להקציף עם 3/4 כוס סוכר לקצפת יציבה. את החלמונים להקציף עם כף גרידת לימון, 4 כפות קמח תופח, כף תמצית וניל, גבינת נפוליון בטעם טבעי 250 גר', 750 גרם גבינה לבנה לתערובת אחידה.

  4. לאחד את 2 הקערות לתערובת אחידה עם לקקן בקיפולים! 🍰🍫סיון מלול🍫🍰

  5. לתערובת שוקולד

  6. 3 ביצים שלמות, 200 גר' שוקולד מריר להמיס עם 100 גר' חמאה לערבב עם הביצים, רבע כוס קמח רגיל וכוס סוכר חום לערבב

  7. 🍫🍰סיון מלול🍰🍫לשפוך לתבנית גודל 26 חצי מהכמות של הגבינה את התערובת שוקולד לעשות טלאים מעל שוב גבינה ושכבה אחרונה מהשוקולד שנישאר שוב לעשות טלאים. לאפות על חום 200 מעלות 10 דק' ולאחר מכן להוריד ל 150 ולהשאיר לאפייה של 50 דק' . לא לפתוח את התנור בזמן האפייה. ולא לאפות בטורבו רק בחום רגיל!