תקציר המתכון: החצילים הכי טעימים שאכלתי עד היום!! בלי טיגון, קל ופשוט! מתכון של ליהי קרויץ.
קטגוריה: ירקות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
מחממים תנור ל220 מעלות
מערבבים את חומרי הבלילה - טורפים את הביצים ומוסיפים מלח ופלפל שחור
בקערה רחבה נערבב פירורי לחם עם פפריקה מתוקה, מלח, פלפל, שומשום ושמן - צריכה להתקבל עיסה כמו של חול ים רטוב ולכן להתחיל מ2 כפות שמן, לערבב היטב ובמידת הצורך להוסיף עוד - העיסה לא אמורה להיות בצק
לטבול כל פרוסת חציל בביצה ולאחר מכן בעיסת פירורי הלחם ולהניח על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה
מעל ניתן להתיז מעט ספריי שמן (לדעתי לא חובה)
להכניס לתנור ל20-25 דקות
להגיש עם טחינה וסלט ירקות
בתיאבוןן!