לןגן

עוגת מוס נוטלה עם אוריאו

מאת: Shira Shushan, פורסם: 06/07/2015 | 09:49
עוגת מוס נוטלה עם אוריאו

תקציר המתכון: עוגת מוס מפנקת - 4 שכבות של עוגה מוצלחת שתגרום לכולם להחסיר פעימה

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 20, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

רכיבים לבסיס

רכיבים לקרם הלבן

רכיבים לקרם נוטלה

רכיבים לגנאש נוטלה

אופן הכנה

  1. להכניס את האוראו לתוך שקית ולרסק עם פטיש של שניצלים את האוראו.

  2. להמיס את החמאה במיקרוגל ולאחד עם האוראו המרוסק.

  3. להכניס את התערובת למקרר שיתאחד.

  4. בינתיים להכין את הקצפת- הקרם הלבן. להקציף את השמנת המתוקה עם האינסטנט פודינג והחלב.

  5. להוסיף את הגבינות ולאחד בין התערובות ע״י ערבוב מעטפה.

  6. חצי מהכמות לבזוק מעל הבסיס ולהכניס למקפיא בינתיים.

  7. את החצי השני לערבב עם הנוטלה (רצוי במיקסר) ולאחר מכן לבזוק מעל שכבת הקרם הלבן.

  8. להכניס למקפיא לשעה לפחות.

  9. להכין את הגנאש- להמס את החמאה על הגז ולהוסיף את הנוטלה והשוקולד. לתת לגנאש להתקרר במשך 10 דקות לפחות ולבזוק אותו מעל העוגה הקפואה. ניתן להגישה קפואה או להכניסה למקרר לכמה שעות לפני הגשה.