לןגן

קציצות בשר עם חצילים וקשואים ברוטב מטבוחה

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 19/02/2019 | 09:02
קציצות בשר עם חצילים וקשואים ברוטב מטבוחה

תקציר המתכון: קציצות עם חצילים וקשואים ברוטב מטבוחה ללקק את האצבעות

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את הקציצות לכדרר ולטגן חצי טיגון..

  2. בסיר רחב לשים שום עגבניות םטרוזילה.

  3. פלפל חריף

  4. ו2 כפות שמן לערבב כמה דקות.

  5. להוסיף את הרסק ולבשל 15 דקות..

  6. לערבב מידי פעם שלא יחרך.

  7. להוסיף קשואים וחצילים תבלינים לכסות במים ולבשל 15 דקות..

  8. להוסיך את הקציצות לבשל 30 דקות..

  9. לנער את הסיר מידי פעם..

  10. טיפ לא חייב לטגן את החציל

  11. לא חייב לטגן את הקציצות..