קציצות בשר עם חצילים וקשואים ברוטב מטבוחה
מאת: נאוה מלכה, פורסם: 19/02/2019 | 09:02
תקציר המתכון:
קציצות עם חצילים וקשואים ברוטב מטבוחה ללקק את האצבעות
קטגוריה: תבשילים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
לקציצות..
-
חצי קילו בשר טחון.
-
בצל מגורד.
-
תפוח אדמה מגורד.
-
עלי פטרוזיליה או כוסברה קצוצים.
-
חצי כוס פירורי לחם.
-
מלח.
-
פלפל שחור
-
אבקת מרק עוף.
-
בהרט.
-
2 כפות שמן.
-
לערבב להניח חצי שעה במקרר..
-
לרוטב.
-
5 שיני שום.
-
5 עגבניות קצוצות אפשרי מקולפות.
-
עלי פטרוזיליה קצוצים..
-
פלפל חריף קצוץ נקי מגרעינים
-
רסק עגבניות.
-
2 כפות שמן..
-
3 קשואים חתוכים לקוביות..
-
חציל חתוך לקוביות ומטוגן אחרי שהשרנו שעה במלח..
-
מלח.
-
פלפל שחור.
-
אבקת מרק עוף.
-
פפריקה מתוקה.
-
פפריקה חריפה..
-
מים
אופן הכנה
-
את הקציצות לכדרר ולטגן חצי טיגון..
-
בסיר רחב לשים שום עגבניות םטרוזילה.
-
פלפל חריף
-
ו2 כפות שמן לערבב כמה דקות.
-
להוסיף את הרסק ולבשל 15 דקות..
-
לערבב מידי פעם שלא יחרך.
-
להוסיף קשואים וחצילים תבלינים לכסות במים ולבשל 15 דקות..
-
להוסיך את הקציצות לבשל 30 דקות..
-
לנער את הסיר מידי פעם..
-
טיפ לא חייב לטגן את החציל
-
לא חייב לטגן את הקציצות..