לןגן

פסטה עם רוטב עגבניות

מאת: יפה כהן, פורסם: 18/02/2019 | 17:02
פסטה עם רוטב עגבניות

תקציר המתכון: פסטה עם עגבניות ורסק שילדים אוהבים

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לוקחים סיר עם מים ומעט מלח מרתיחים ומכניסים את הפסטה

  2. מבשלים עד למצב אלדנטה לא

  3. מכובס ( הכוונה לא לבשל יותר מדי)

  4. לקחת סיר אחר

  5. שמן ובצל לטגן עד השחמה קלה ולהכניס את השום להמשיך לטגן

  6. להכניס את הפפריקה והעגבניות

  7. פילפל ומלח ולטגן מעט להוסיף את הרסק וחצי כוס מים ולהנמיך את האש

  8. לרבע שעה או עשרים דקות לסנן

  9. את הפסטה ולישפוך לרוטב העגבניות

  10. ולהשאיר חמש דקות על אש נמוכה

  11. ולהוריד בתאבון!!