לןגן

קובה סלק

מאת: אתי ממן, פורסם: 05/07/2015 | 22:04
קובה סלק

תקציר המתכון: קובה סלק

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למרק

מילוי בשר

תבלינים

אופן הכנה

  1. מערבבים סולת, שמן ומים לפי הצורך עד לקבלת עיסה דביקה.

  2. מילוי בשר - מטגנים בצל מוסיפים חצי קילו בשר טחון, כפית מלח, כף פפריקה, כפית פלפל שחור גרוס, חצי כפית כמון, מטגנים טוב, מועכים מידי פעם את הבשר שלא יהיו גושים, לקראת הסוף מוסיפים 1 פטרוזיליה קצוצה, מסננים את הבשר.

  3. שמים מים בקערה,לוקחים כמות קטנה מהסולת,משטחים על היד,ממלאים כף מהבשר ויוצרים כדור, מרטיבים את היד מדי פעם. מרק - מטגנים בצל, מוסיפים כרפס חתוך גס, חותכים סלק אדום לריבועים ומתבלים, פפריקה, מלח, אבקת מרק עוף, פלפל שחור גרוס, רסק עגבניות, מרתיחים ומוסיפים קובה, מבשלים בערך שעה או עד שהקובה מתרכך, לקראת סוף הבישול סוחטים 1 לימון טרי, בתיאבון..