לןגן

אסאדו ביין עם ערמונים פטריות ובטטה

מאת: יערה דרור, פורסם: 17/02/2019 | 18:42
אסאדו ביין עם ערמונים פטריות ובטטה

תקציר המתכון: תבשיל מעולה וטעים מאוד! של אסאדו עם ירקות, פטריות, בטטות וערמונים. מתאים לארוחה חגיגית ולארוחות שבת

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לרוטב

אופן הכנה

  1. בסיר גדול נטגן 2 בצלים עם 5 כפות שמן, לאחר שהבצל מזהיב נוסיף 3 שיני שום חתוכים לטבעות.

  2. נטגן את חתיכות האסאדו מכל הכיוונים ונוסיף את הירקות : פטריות, כרישה, חומוס, ערמונים שיני שום

  3. נוסיף את היין, המים, הסילן והתבלינים ונסגור את הסיר.

  4. נבשל על להבה בינונית למשך שעתיים ויותר, נוודא שהרוטב לא הצטמצם מהר מידי. המטרה שהרוטב יצטמצם רק אחרי שהבשר רך.. אחרי שעתיים לפחות.

  5. את הבטטות נשים בערך שעה לפני הסיום. כדי שהן לא יתפוררו בתבשיל.

  6. בתאבון ☺