לןגן

חזה עוף מוקפץ עם טליאטלה וירקות

מאת: Yana Aminov, פורסם: 17/02/2019 | 13:21
חזה עוף מוקפץ עם טליאטלה וירקות

תקציר המתכון: ארוחת ערב קלה וטעימה. חזה עוף, טליאטלה וירקות בסיר אחד

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את הפסטה לרמת אל דנטה, לסנן, לשטוף במים קרים ולהוסיף כף שמן ולערבב

  2. בסיר רחב או בווק לטגן את החזה עוף בשמן זית עד שמתחילים להזהיב ולהוציא לצלחת

  3. באותו הסיר לטגן את רצועות הבצל, להוסיף את הגזר והתירס ולטגן מספר דקות תוך כדי ערבוב

  4. להוסיף את חזה העוף והפסטה ולהוסיף תבלינים ורוטב סויה

  5. להמשיך לטגן עוד כ2 דקות תוך כדי ערבוב