לןגן

מקלוני לחם

מאת: Shuly Asulin Karasin, פורסם: 16/02/2019 | 22:01
מקלוני לחם

תקציר המתכון: מטורףףףףף כמה רכים ועם טעם של עוד זהירות ממכר ברמות קשות!!!

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לאחר האפיה

אופן הכנה

  1. בקופסה קטנה להתסיס את השמרים מים וחצי כפית סוכר ל10 דקות

  2. בקערת המיקסר עם וו גיטרה

  3. לערבב כוס וחצי קמח

  4. מלח ושאר הסוכר את התסיסת שמרים והשמן

  5. לערבל על מהירות נמוכה 2 דקות עד לערבוב חלק

  6. להחליף לוו לישה להוסיף את הקמח הנוסף ולתת לישה טובה של 6-8 דקות עד לבצק חלק וגמיש וטיפה דביק

  7. לתת התפחה של שעה וחצי

  8. להוריד אויר

  9. לחלק ל12 חלקים שווים לעצב כדורים חלקים לכסות עם ניילון נצמד רופף מעל ל10 דק

  10. לרדד כל חלק ולגלגל לרולדה לסיים עם השאר ולתת מנוחה 5 קות מכוסים

  11. לגלגל שוב לאורך רצועה של 25 סמ אורך

  12. להניח על תבנית משומנת מעט ותפזרו קמח תירס גרוס או סולת

  13. לתת מרחק בין כל רצועה לא להצמיד אותן שלא יתחברו בהתפחה ובאפייה לכסות עם מגבת ולתת התפחה של שעה ורבע

  14. לחמם תנור לחום של 215 מעלות

  15. לאפות 10-12 דקות לצבע זהוב שחום

  16. לא לאפות יותר מידי

  17. להוציא ומיד למרוח מעל חמאה לבזוק מלח ומעט מהשום

  18. בהצלחה