לןגן

ספגטי בלונז

מאת: Shirit Haram, פורסם: 15/02/2019 | 19:56
ספגטי בלונז

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכין ספגטי על פי הוראות היצרן

  2. במחבת גדולה לטגן בצל קצוץ עם שמן עד שהופך לשקוף

  3. להוסיף בשר טחון ולערבב עד שנהייה אפרפר

  4. להוסיף שום ותבלינים ולהמשיך לערבב להוסיף רסק ומים ולהמשיך לערבב

  5. להוריד אש לחום נמוך ולבשל ללא מכסה כ45 דקות תוך ערבוב

  6. לתקן טעמים

  7. לפני הגשה להוציא את עלי הדפנה.