לןגן

מרק לקוסקוס

מאת: Yana Aminov, פורסם: 14/02/2019 | 16:27
מרק לקוסקוס

תקציר המתכון: טעים ובריא

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לתיבול

אופן הכנה

  1. בסיר גדול לטגן במעט שמן את הבצל הקצוץ עד לשקיפות

  2. להוסיף את הגזרים, תפוחי האדמה והסלרי, מים רותחים ותבלינים

  3. מכסים ומבשלים על אש בינונית כ-15 דקות

  4. לאחר מכן להוסיף את שאר הירקות: דלעת, בטטה, כרוב וקישואים ולבשל עוד 15 דקות

  5. להוסיף את החומוס ולבשל עוד 5 דקות

  6. **אפשר להוסיף פטרוזיליה או כוסברה קצוצה